Home
School en studie
Trainingen
PDI in school
HBO Studenten
Werkwijze
Contact

PDI biedt een breed aanbod aan trainingen en ondersteuning. In een kennismakings-gesprek zal vastgesteld worden, welk onderdeel van onderstaand aanbod ingezet kan worden. Ook kan gekozen worden voor een combinatie van onderdelen.

SCHOOL EN STUDIE

Soms heeft een leerling/student een periode in zijn school-/studietijd dat het leren tijdelijk minder goed gaat. De oorzaak kan liggen in:

  1. De stof van een bepaald vak niet begrijpen
  2. De situatie thuis die erg afleidt
  3. Het niet kunnen concentreren op school waardoor onvoldoendes worden gehaald
  4. Het niet lekker in zijn / haar vel zitten

Bij studiebegeleiding wordt de leerling/student individueel of in een kleine groep begeleid door een ervaren studiecoach. De leerling krijgt door het aanbod van doeltreffende studiemethodieken  inzicht in de eigen studieaanpak en wordt vaardig om zelfstandig makkelijker en beter te studeren, waardoor de effectiviteit van het leren wordt vergroot.    

Huiswerkbegeleiding kan voor de leerling/student hét steuntje in de rug zijn voor een vlotte en goede opleiding. Hogere cijfers worden gehaald, meer zelfvertrouwen en  meer plezier in school en opleiding. 

Examentraining Wiskunde A, B en C

Zit je in 5 havo of 6 vwo en toch nog onzeker over de voorbereiding van jouw wiskunde SE’s en centrale examen? Dan is de examentraining van PDI een uitkomst. Wekelijks worden trainingen verzorgd door bevoegde docenten met veel ervaring met examenklassen.

Een vroege start met deze training in het examenjaar geeft de beste resultaten!

 Examentraining en bijles voor verschillende vakken

 

© PDI Almere Telefoon 06 44 135 499 | info@pdi-almere.nl